Ce este BusinessMom · April 18, 2021

Salut, sunt Crina..

..iar, mai nou, ador cand mi se spune “mama lui Stefan”. Lucrez in marketing si pictez cand am timp, iubesc tot ce tine de arta, vizual, estetic si imi doresc sa vad cat mai mult din lumea asta mare si frumoasa.

Crina Toth, pe fundal realizat de Stefan Toth (1an si jumatate)

Cand a venit Stefan in viata mea am luat o pauza de la marketing si de la pictura, iar circumstantele au facut sa ma opresc si din calatorii indiferent de planurile mele. Dar cum nu am stare, in pauza asta de doi ani, am creat conceptul BusinessMom – o serie de interviuri. A aparut usor si cumva natural pentru ca sunt inconjurata de femei care sunt si mama si antreprenor. M-au facut curioasa.

Cu siguranta ca ati auzit deja mamici spunand: “sa cresti un copil este pe cat de frumos, pe atat de greu”. Nu este un mit. Nu este o exagerare. Este pe cat se poate de real. Dar totusi, cum reusesc aceste femei-eroine, sa creasca un copil (sau doi, sau trei) si sa tina si un business in picioare?

Mama, antreprenor, sotie, fiica, bucatar, menajera, in fine, ati inteles ideea, femeile acestea au grija de tot si de toti, si cumva, la final de zi (sau poate de saptamana, sau luna..) reusesc sa aiba grija si de ele. Pentru ca altfel cum ar putea sa faca fata, oare?!

BusinessMom este, asadar, despre mamele antreprenor care incearca sa gaseasca echilibrul perfect dintre viata profesionala si cea de familie si sa ne impartaseasca si noua secretul lor. Este un mod prin care imi doresc sa invatam unele de la altele, sa ne sustinem intre noi si sa ne ridicam una pe alta tot mai sus. Sa ne inspiram din povestile noastre de succes si sa ne urmarim una alteia parcusul cu incurajari.

Daca si tu cunosti o mamica-eroina, scrie-mi, vreau sa ii aflu povestea si sa o facem cunoscuta aici, pe BusinessMom.