Parenting · June 24, 2022

Cardul European de sanatate

Ce important este sa urmaresti pe cine trebuie in social media. Si prin asta, ma refer la persoanele care livreaza continut de calitate, informatii utile si sfaturi practice.

In materie de parenting urmaresc cateva persoane de la care am invatat foarte multe lucruri utile, cum ar fi, de exemplu, ceva ce am citit chiar astazi si am considerat ca este important de transmis mai departe.

Alexandra Corbu (@devorbacumami) vorbeste in story-urile de pe Insta despre calatoria ei in Grecia cu baietelul, dar mai precis despre Cardul European de asigurari sociale de sanatate.

Acest card se obtine gratuit de la Casa de Asigurari Medicale de stat, de care apartineti. Criteriul de eligibilitate este sa fiti asigurati sau sa beneficiati de o forma de asigurari sociale.

IMPORTANT: cardul de sanatate european este individual – fiecare membru al familiei trebuie sa detina propriul card de sanatate.

mai multe informatii precum valabilitatea cardului, drepturile cetatenilor tarilor terte si altele, puteti gasi pe site-ul oficial: Cardul European de asigurari sociale de sanatate.

In subsectiunea “Cum se foloseste cardul” selectati tara in care veti calatori si puteti citi informatii despre eventuale costuri suplimentare si serviciile de care puteti beneficia gratuit.

Vacanta placuta si fara incidente!